Om

Groove Elation

trio2

– er en svedigt svuppende, bop-boogaloo image
orgeltrio, der spiller en uhellig sammensmeltning af New Orleans-, klezmer-, latin- og jazzmusik. En cocktail der brænder lidt i halsen, men som til gengæld varmer så dejligt. Repertoiret består af egne kompositioner krydret med eviggrønne klassikere af bl.a. The Beatles og Georgie Fame, som formentlig ikke engang deres egne mødre ville kunne genkende efter en tur i denne krasse orgelsuppe.

 

 


Jakob Frandsen (f.1968) Lærte sig Jazzguitarkunsten på Det Kongelige Konservatorium, Den Haag 1993-99. Har i årene derefter spillet et hav af koncerter i Holland og Tyskland m bla. Jakob Frandsen’s Foreign Friends, Anette von Eichel group mm. Herefter har han slået sig ned i DK og spiller i alskens samhænge.

Mads Søndergaard (f.1978) trådte sine jazzbarnesko på det nu hedengangne legendariske jazzværtshus “Bent J” i fødebyen Århus. I 1998 flyttede han til Holland for at studere på Det Kongelige Konservatorium i Haag, hvorfra han i 2003 tog sin diplomeksamen. Herefter gik turen til København, hvor han siden har optrådt i utallige sammenhænge, der strækker sig fra harmonikaspillende gademusikant til beboppianist på de mest højtestimerede spillesteder i hele København. Også diverse kor, bigbands, Pavarottiimpersonatorer, røvballeorkestre m.m. har nydt godt af hans forbløffende evner udi klaverspillet.

Morten Hæsum. En af DK’s mest alsidige og groovende trommeslagere. Fast trommeslager i bla. Mojomakers, Rasmus Ehlers trio mm.